معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:
بهره برداری از پروژههای نیمهتمام حوزه بهداشت و درمان بر کلنگ زنی پروژههای جدید اولویت دارد
دکتر رحیمی در جمع روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: باید با استراتژی متفاوت نسبت به گذشته برای بهرهبرداری از پروژههای نیمهتمام و در حال ساخت بهداشتی و درمانی اقدام کنیم تا در سریعترین زمان ممکن برای عموم مردم آماده بهرهبرداری شوند.
_1_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت دکتر بهروز رحیمی با بیان اینکه در کشور پروژههای نیم تمام و در حال ساخت بهداشتی و درمانی زیادی وجود دارد گفت: تا بهرهبرداری از این پروژهها، نباید اقدام به کلنگ زنی پروژههای جدید کرد مگر پروژههای حیاتی و نیاز روز جامعه.
وی در ادامه افزود: در کشور حدود 381 پروژه درمانی نیمهتمام وجود دارد که با پیگیریهای مقام عالی وزارت، به دنبال تخصیص بودجه برای ادامه ساخت و اتمام آنها هستیم و تا حصول نتیجهای مطلوب آن را دنبال خواهیم کرد تا هر چه زودتر برای عموم مردم آماده بهرهبرداری شوند که امیدواریم تا پایان سال برخی از این پروژهها با اولویت، به پایان برسد.
دکتر رحیمی ضمن اشاره به اهمیت پروژههای بهداشتی در کشور بیان کرد: پروژههای بهداشتی را باید با جدیت بیشتر دنبال کنیم چراکه سرمایهگذاری در حوزه بهداشت در میانمدت بازخوردهای بسیار خوبی در سلامتی مردم خواهد داشت و هزینههای سنگینی که در بخش درمان بعضی وجود دارد را کاهش داده و نشاط و شادابی بیشتری در مردم ایجاد خواهد کرد.
معاون وزیر بهداشت همچنین افزود: خرید تجهیزات و ملزومات مصرفی بسیار حائز اهمیت است که از روسای دانشگاهها میخواهم در خرید آن دقت نظر بیشتری داشته باشند
وی در ادامه عنوان کرد: روسای دانشگاهها باید با مدیریت صحیح مالی، از دریافت بودجه مازاد برای خرید تجهیزات خودداری کنند تا مبادا بودجهای دریافت و برای خرید تجهیزاتی هزینه شود که در انبارها بهصورت بلااستفاده رها شده و فرصت خدمت را از سایر استانها بگیرد.
معاون وزیر بهداشت با تأکید بر اهمیت رشد علم و توسعه فناوری در دانشگاهها گفت: باید با نگاهی مثبت و آینده نگرانه به پروژههای در حال ساخت حوزه آموزشی و دانشگاهی بنگریم چراکه رشد علم و توسعه فناوری در دانشگاهها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و هیچگونه کمکاری در این حوزه نباید صورت گیرد.
وی در پایان اظهار داشت: دانشجویان آیندهسازان این مرزوبوم خواهند بود، پس باید به نیازهای آموزشی و پژوهشی آنان توجه ویژهای داشت.
نظر دهید